School

Missie & Visie

De Morgenzon biedt een doorgaande lijn in onderwijs en activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar, waarbij we voor alle leerlingen een passend onderwijsaanbod verzorgen in een veilige en uitdagende leer en speelomgeving. Kinderen ontwikkelen kennis en vaardigheden - op ‘t voor hen hoogst haalbare niveau – waarmee ze hun plaats in de samenleving vinden zodat ze hieraan een waardevolle bijdrage kunnen leveren.

Op De Morgenzon streven we naar een combinatie van een optimale mensontwikkeling én naar optimale leer en ontwikkelopbrengsten gerelateerd aan de specifieke mogelijkheden van ieder kind.

Onze belangrijkste kernwaarden die in ons dagelijks onderwijs  en ons dagelijks handelen terugkomen zijn:
-Samenwerken
-Doelgerichtheid
-Betrokkenheid
-Betekenisvol vanuit eigenaarschap
-Ontwikkeling&groei

Kom kennismaken

Is onze school iets voor jouw kind maar wil je eerst meer informatie? Kom dan kennismaken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Of meld je aan voor een rondleiding door de school. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Maak een afspraak

School Kijkjeindeschool (2)

Kijkje in de school

Hoe ziet onze school er eigenlijk aan de binnenkant uit? Dat ontdek je hier. Onze fotograaf heeft het uitgebreid in beeld gebracht. Kijk maar eens rond in onze lokalen, hallen en andere ruimtes. Ontdek in welke klas de groep van uw kind zit of naartoe gaat.

Kijkje in de school

Jeelo: je eigen

leeromgeving!